Web Analytics Made Easy - Statcounter

"به باور ‏من اکثریت مردم ‏ایران همچنان راه خروج کشور از بحران‌های مختلف را اصلاحات واقعی و ‏همه جانبه می‌دانند و به ‏راه حل‌های خشونت آمیز و دیکته شده از بیرون مرز‌ها روی ‏خوشی نشان نمی‌دهند"

به گزارش اعتماد، جمعی از اعضای شورای مرکزی و کمیته فرهنگی، اجتماعی مجمع زنان اصلاح‌طلب با ‏عبدالله نوری ‏دیدار و گفتگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این دیدار زهرا شجاعی، دبیرکل مجمع زنان اصلاح‌طلب ضمن یادآوری ‏حمایت‌های عبدالله نوری از فعالیت و مدیریت زنان در دوره وزارت ‏کشور در ابتدای دهه ۷۰ در این باره گفت: «زمانی که آقای نوری، وزیر کشور بودند به ‏پیشنهاد بنده در وزارت کشور، کمیسیون زنان شکل گرفت و در یک مقطع ‏آقای نوری بودجه‌ای ۱۰۰ میلیونی به این کمیسیون اختصاص دادند و این درحالی ‏بود که بودجه یک‌ساله معاونت زنان ریاست‌جمهوری در آن سال ۴۰ میلیون تومان ‏بود. همچنین در یکی از آن سال‌ها هم آقای نوری در هفته زن به ۶ استان سفر ‏کردند و این برای فعالیت‌های زنان در استان‌های مختلف قوت قلب بود. در دوره ‏اصلاحات هم ایشان با انتصاب خانم بروجردی به معاونت اجتماعی وزارت کشور و ‏انتصاب مدیران زن در استان‌ها قوت قلب و راهگشای مهمی در مسیر ورود زنان به ‏مدیریت کشور بودند.»

شجاعی در ادامه به روند شکل‌گیری مجمع زنان اصلاح‌‏طلب از بین مدیران زن دولتی و فعالان زن احزاب دوره اصلاحات همچنین برنامه‌‏های این مجمع پس از تبدیل شدن به یک حزب پرداخت. ‏

در ادامه این دیدار عبدالله نوری ضمن خوشامدگویی به حاضران با اشاره به اینکه در عموم کشور‌های اسلامی شاید تا کمتر از یک قرن قبل ‏برداشت‌ها و ‏دیدگاه‌های منفی مشترکی درباره زنان وجود داشت، گفت: «البته معنای ‏سخنم این نیست که ‏در کشور‌های غیراسلامی وضعیت خیلی خوب و عالی بوده است ولی در جوامع ‏اسلامی در سایه برخی سنت‌ها و برداشت‌های خاص دینی، نگرشی حاکم بوده که محرومیت زنان از حقوق مدنی، سیاسی و اجتماعی‌شان را به همراه داشته ‏ و از این نظر بین ‏جوامع اهل سنت و شیعه فرقی نیست.»

نوری با بیان ‏اینکه هر چند این نگرش مانعی برای ارتقای موقعیت زن بوده است ولی بهبود وضعیت زنان ضرورتا به نفی این نگرش وابسته نیست، افزود: «باید ‏بپذیریم که گروه‌هایی در جامعه از سر ‏اعتقاد و بر مبنای برداشتی که از قرآن و ‏روایات و مبانی دینی دارند، نگاه خاص خود ‏را ‏نسبت به مساله زنان دارند و این به احتمال ‏زیاد از سر عناد یا لجاجت نیست.»

عبدالله نوری در ‏ادامه تاکید کرد: «در چنین شرایطی ‏معتقدم ‏روشنفکران دینی و دانشگاهیان، ‏علمای روشن بین ‏حوزه‌های علمیه و ‏زنانی که برای دستیابی به حقوق خود ‏تلاش می‌کنند با «جدال ‏احسن» و در یک ‏بازه زمانی طولانی می‌توانند نفوذ این نگرش در حوزه عمومی و قوانین را تعدیل کنند. به بیان دیگر، اختلاف دیدگاه‌ها نسبت به ‏جایگاه زنان و حقوق و آزادی‌های اجتماعی و فرهنگی آنان با شعار حل نمی‌شود ولی با توجه به اقتضائات و الزاماتی که زیست انسان در جهان کنونی پدید آورده است، آمریت نگرش‌های تنگ‌نظرانه نسبت به زنان در حوزه عمومی را به تدریج می‌توان پایان داد.»

عبدالله نوری در ادامه سخنان خود بهبود وضعیت و جبران تبعیض یا اجحافی ‏که در حق ‏زنان شده را مستلزم تلاش خود زنان، روشنفکران، دانشگاهیان و حوزویان دانست و ‏در ‏این راستا گفت: «به عقیده من در این سال‌ها تلاش‌های خود زنان زیاد شده و به ‏همین ‏نسبت، هم در ایران و هم در کل جهان اسلام، جایگاه زنان در دهه‌های اخیر ‏بهتر از قبل ‏شده است، اگرچه هنوز هم مخالفانی جدی دارد ‏به همین دلیل باید علاوه بر ‏خود زنان، روشنفکران و حوزویان هم در این حوزه فعال ‏باشند که البته در سال‌های اخیر ‏شاهد فعال شدن آن‌ها نیز هستیم.»

نوری در پایان این دیدار در پاسخ به سوالات حاضران درباره وضعیت اصلاح‌طلبان و برنامه ‏آن‌ها ‏برای آینده نیز گفت: «با توجه به مشکلات و بحران‌های فراوانی که کشور در آن ‏گرفتار است بی‌تردید تنها راه عبور از بحران‌ها اصلاحات واقعی و همه جانبه در عرصه‌های ‏گوناگون است. آنچه بدیهی است در برابر این حجم مشکلات و بحران‌ها، همه ارکان ‏نظام به جهت آنکه مشروعیت و مقبولیت آن‌ها مستقیم یا غیرمستقیم ریشه در خواست ‏و رای مردم دارد باید در پیشگاه مردم به عنوان صاحبان اصلی کشور و بیت‌المال، ‏پاسخگو باشند. نه فقط رییس‌جمهور و اعضای کابینه که همه ‏مقامات و مسوولان به ‏نسبت اختیارات و قدرتی که دارند باید نسبت به بحران‌ها و ‏چالش‌های امروز ایران در ‏حوزه‌های مختلف در برابر مردم احساس مسوولیت کنند و ‏پاسخگو و عذرخواه باشند.

به باور ‏من اکثریت مردم ‏ایران همچنان راه خروج کشور از بحران‌های مختلف را اصلاحات واقعی و ‏همه جانبه می‌دانند و به ‏راه حل‌های خشونت آمیز و دیکته شده از بیرون مرز‌ها روی ‏خوشی نشان نمی‌دهند.

در خصوص اوضاع و احوال امروز اصلاح‌طلبان در میان افکار ‏عمومی، بسیاری از مردم به عملکرد و کارآمدی‌شان ‏خصوصا در مناصبی که با رای آن‌ها به دست آورده‌اند، نقد‌های ‏جدی دارند. من هم به عنوان یک ناظر بیرونی به جد معتقدم نیرو‌هایی که به واسطه جریان اصلاحات توانسته‌اند به درون حاکمیت راه پیدا کنند باید در جهت نیل به اهداف اصلاح‌طلبی قدم‌های ملموس و راهگشایی بر‌می‌داشتند لکن متاسفانه‏ مجموعا نقطه خیلی روشن ‏و امیدوارکننده‌ای ‏نمی‌بینم و به ‏همین جهت نسبت به کوتاهی‌ها و ضعف‌ها و به عنوان یک علاقه‌مند به ‏اصلاحات از مردم عذرخواهی می‌کنم. اصلاح‌طلبان به خصوص احزاب و جریانات اصلاح‌طلب باید نمایندگانشان در مناصب حکومتی و دولتی را همواره رصد کنند و دایما اهداف، برنامه‌ها و قول و قرار‌هایی که بابت آن‌ها از مردم رای اعتماد گرفتند را گوشزد کنند. اگر در بین آن‌ها کم‌کاری یا تغییر از اصول مشاهده کردند هم بازخواست‌شان کنند و هم بدون ملاحظه و رودربایستی با مردم در میان بگذارند چراکه حفظ اصلاح‌طلبی و اصلاحات و زنده نگه داشتن اعتماد و امید مردم از هر چیز و کسی مهم‌تر و مقدم‌تر است. اینکه برخی افراد با نردبان اصلاحات بالا می‌روند و با آبروی اصلاحات بازی می‌کنند، واقعیتی است که وجود دارد.»

منبع: فرارو

کلیدواژه: عبدالله نوری زهرا شجاعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۲۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانکی پور سند روابط جنسی مردان ترکیه با زنان پُرشمار را منتشر کرد | عدد یاد شده به چه معناست؟ +لینک منبع

 روز گذشته اظهارات جنجال بر انگیز یک نماینده مجلس در صدر اخبار رسانه ها قرار گرفت و بازتاب های گسترده ای در میان اقشار مختلف جامعه را در پی داشت.

این نماینده مجلس شورای اسلامی که از قضا عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی هم هست در مصاحبه ای تلویزیونی در مورد حجاب نَقبی به روابط نامشروع در کشور ترکیه زده و گفت: رهاورد کشف حجاب آتاتورک، این شده که در ترکیه به طور متوسط هر مردی با ۱۵ زن شریک جنسی است؛ این متوسط است؛ یعنی ممکن است یکی ۵۰ تا داشته باشد و یکی ۵ تا!

این اظهارات امیر حسین بانکی پور در مورد همسایه شمال غربی جمهوری اسلامی واکنش هایی در پی داشت،از فعالان رسانه ای و سیاسیون گرفته تا همکاران وی در مجلس. دولت و مردم ترکیه هم بماند.

در پی این موضع گیری های انتقادی به سراغ این نماینده اصفهان رفتیم و با وی گفت و گویی در مورد این اظهارات انجام دادیم . بانکی پور گفت این آمار را بر اساس سایت آمار جهانی در مورد گزارش های جمعیت اعلام کرده و لینک این سایت را بعنوان سند برای ما ارسال خواهد کرد .وی به خبرآنلاین گفت:الان شما فضای فیلم های ترکیه ای را هم نگاه کنید می بینید که این موضوع دارد با فرهنگ این کشور عجین می شود.

گفتنی است اگر چه ایشان آدرس سایت مورد نظر را ارسال کرد ولی با یک بررسی اجمالی متوجه شدیم که عدد یاد شده مربوط به کل دوران زندگی هر مرد است که ترجمه و جدول یاد شده در ذیل موجود است.

مشروح این گفت و گو خبرآنلاین را با امیر حسین بانکی پور بخوانید:

گفته اخیر شما در مورد ارتباط جنسی مردان ترکیه خیلی جنجال آفرین شده ،صرف نظراز برخی موضع گیری ها سوال اساسی این است که منبع این آمار کجاست؟

این آمار جهانی است ،سایت آمار جهانی که یک سایت معتبر است این آمار را با عدد 14.5 منتشر کرده است.

برای کل دنیا و یا فقط کشور ترکیه؟

فقط ترکیه ،این سایت آمار ارتباط جنسی در کشور های مختلف را نوشته و برای ترکیه این عدد را گفته که جدول آن را برای شما ارسال خواهم کرد.

یعنی شما برای این حرف سند دارید؟

بله، ضمن اینکه من چیز جدیدی نگفته ام .سایت آمار جهانی گزارش های مختلف جمعیتی دارد و مرتب مورد استناد همه جا قرار می گیرد و این معتبرترین سایتی است که همیشه خبرگزاری ها از آن استفاده می کنند و من هم از این منبع نقل کردم و همانطور که قبلا گفتم الان جدول آن را برای شما ارسال می کنم. حتی در اینترنت هم اگر بنام سایت آمار جهانی سرچ کنید آن را خواهید دید.

ما علاوه بر هم کیش بودن به لحاظ فرهنگی هم با مردم ترکیه اشتراکاتی داریم و خیلی از آنها هم حجاب را رعایت می کنند ،فکر نمی کنید طرح این موضوع علاوه بر دولت ترکیه منجر به دلخوری مردم این کشور شود؟

من در آن مصاحبه تعریف مردم ترکیه را هم کرده ام و گفته ام مساجد خوبی دارد و آدم های با حجاب دارد.

منظور من آثار و تبعات این حرف است ، فکر نمی کنید در روابط دو کشور تاثیر منفی بگذارد؟

نه ببینید این چیزی است که در آمار آمده ،اگر واقعا این آمار غلط است باید ترکیه اعلام کند که این عددی که در سایت آمده غلط است.مثل اینکه من از سازمان ثبت احوال یک آماری را ذکر کنم و بگویم مثلا در فلان شهر آمار طلاق بیشتر است.

اصلا دولت ترکیه به کنار ،فکر نمی کنید این حرف توهین به مردم ترکیه باشد؟

وقتی یک چیزی برابر آمار ها مطرح می شود اگر این توهین باشد باید از اول اعلام کنند و بگویند این آمار غلط است .الان شما فضای فیلم های ترکیه ای را هم نگاه کنید می بینید که این موضوع دارد با فرهنگ این کشور عجین می شود.

شما خودتان هم سریال ترکیه ای نگاه می کنید؟

نه من نمی بینیم

در این برهه ای که ترکیه همراه با ما در مورد اسرائیل موضع گرفته ...

این صحبت من را اگر ببینید خواهید دید که یک ساعت و پنج دقیقه است و اصلا موضوع ترکیه نیست ،موضوع صحبت من کل سیر تحولات در مورد حجاب بوده و در وسط این صحبت حرکت آتاتورک بوده و ضربه ای که به ترکیه زده . این آمارهم همه جا بوده و منتشر هم شده است و اینکه از زبان من دارند نقل می کنند خُب شاید از برجسته کردن آن یک جمله قصد دیگری داشته باشند.

ببینید من قصد دارم با این مصاحبه یک مقدار شفاف سازی کنم .

من جدول آماری را می دهم خدمت تان و این آمار جهانی است و مرتبا هم در خبرگزاری های مختلف جهان و اروپا منتشر می شود.

پس در مجموع شما معتقد هستید این سخن نمی تواند تاثیر منفی در روابط دو کشور داشته باشد؟

بله ،شما هم لطف کنید متن را بدهید من چک کنم که دوباره داستانی نشود.

 

Average Number of Sexual Partners by Country 2024

https://worldpopulationreview.com/country-rankings/average-number-of-sexual-partners-by-country

ترجمه فارسی مبنای آماری:

میانگین تعداد شرکای جنسی بر اساس کشور 2024

اکثر افراد در طول زندگی خود چندین شریک جنسی دارند، با نظرسنجی ها میانگین جهانی 9 شریک جنسی در طول زندگی یک فرد نشان می دهد. میانگین تعداد شرکای جنسی می تواند از کشوری به کشور دیگر به طور قابل توجهی متفاوت باشد، زیرا هنجارهای فرهنگی می تواند تأثیر قابل توجهی بر تعداد افرادی که با آنها رابطه جنسی دارد، داشته باشد.

10 کشور با بالاترین میانگین تعداد شرکای جنسی

گفتنی است در پی این گفت و گو آقای بانکی پور توضیحی "در صورت امکان"انتشار ارسال نمودند که در ذیل می آید:

آمارها دروغ نمی گویند اگر جستجوگر باشیم.

توضیحات دکتر امیر حسین بانکی پور فرد درباره بخشی از مصاحبه با خبرگزاری رجانیوز پیرامون عواقب کشف حجاب در کشور ترکیه

بحث درباره عواقب کشف حجاب در ایران و حرکت و تمایل کنونی عده محدودی از افراد کشورمان، به سمت الگوهای ناموفقی است که بسیاری از کشورها سالها پیش تجربه کردند و تبعات آن آمارهای تکان دهنده ای را بجای گذاشته است.

چندین سایت معتبر بین‌المللی این آمار را تأیید کرده اند بهتر است بجای تشکیک با ذهن بیدار و جستجوگر، به دنبال حقیقت نتایج کشف حجاب، که برهنگی و سپس فروپاشی خانواده ها را در بر دارد باشیم.

امروز اگر حجاب در کشورمان جلوی برهنگی را گرفته است، نتیجه آن آمار های بسیار پایین تر کشورمان به نسبت کشورهایی است که درگیر آزادی های ظاهری اما مخرب باطنی هستند.

کاش مردم عزیزمان بویژه دختران و زنانمان متوجه این باشند که حجاب می تواند زن ایرانی را متمایز از زنان جهان کند.همانگونه که بسیاری از کشورهای اصیل در جهان با نگه داشتن لباس رسمی و اصیل خود ، باعث توجه و تشویق جهانیان گردیده اند .

با حجاب ، زن ایرانی می تواند وقار ، حیا و عفتش را به رخ جهانیان بکشد.

دیگر خبرها

  • وزیر ارتباطات: اینترنت به سرعت نور می‌رسد / امیدوارم تا پایان سال، چند برند جدید موبایل ایرانی داشته باشیم
  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • هشت نکته درباره سخنان دوم بانکی‌پور: حواس‌تان به سفره مردم خودمان باشد
  • رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی تلویزیونی با مردم: «وعده صادق» اجماع‌ساز بود و همگان آن را ستودند/ ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند/ فقط مذاکره مسائل را حل نمی‌کند/ ساختارهای فسادزا را اصلاح می‌کنیم/ از وضع زندگی مردم و خواسته‌های جوانان مطلعم
  • هدف رادیکال‌ها از تبلیغ سبک زندگی غیررسمی چیست؟ / ادعای یک روزنامه اصلاح‌طلب درباره یک لیست انتخاباتی!
  • بانکی پور سند روابط جنسی مردان ترکیه با زنان پُرشمار را منتشر کرد | عدد یاد شده به چه معناست؟ +لینک منبع
  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شدند
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • آیت‌اللّه نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است